Rólam

Legalább három év telt el az instagram oldalam indulása óta. Két nagyobb szünettel mindig megosztottam veletek az olvasásaimat.
▫️ Úgy kezeltem az oldalt, mint egy képes olvasónaplót. Mindig öröm könyvekről beszélgetni, és mindig inspirációt kaptam.
▫️ Blogot az első hónap kivételével nem írtam. Elég lassan olvasok, koncentrációs problémák is előfordulnak nálam. Úgy éreztem, hogy mivel keveset és lassan olvasok, ezért nem is érdemes folytatni a blogolást...
▫️A karantén időszakában újra elkezdtem használni az instagram oldalam.  A legnagyobb boldogságot az olvasás jelentette számomra.
▫️Nem éreztem magam bezárva, mert a könyvek által messzebb utaztam ez idő alatt, mint a valóságban tettem volna. Jártam Skóciában, Marokkóban, és most, amikor írom ezt a bejegyzést, éppen Norvégiába készülök. 
▫️Ha van kedved velem utazni, akkor én örömmel megosztom az utazási tapasztalataimat.

 

Mire számíthatsz a könyvterápia oldalán?


Adok ötleteket mivel készülj az útra. Kávé, bor, tea, netalán zsepi...
Nem utazunk majd minden héten máshová, mert szeretünk egy helyet alaposan körbejárni, megkóstolni az ételeket, megnézni a nevezetességeket...
Figyelünk majd, hogy egy-egy helyen a pozitívumokra koncentráljunk, de azért szólok, ha veszélyes, vagy unalmas helyekre utazunk.

Nem lesznek hosszas elemzések, de megosztom veletek milyen érzéseket váltott ki belőlem az út és azt, hogy szerintem miért érdemes útba ejteni az adott régiót ;)

Nem biztos, hogy ugyanazokat a helyeket fogjuk szeretni. Lehet más véleményünk lesz, de ez csak azt jelenti, hogy izgalmas helyre utaztunk együtt! 

Fontos, hogy szeresd a kutyákat, mert néha velünk jön Törcsi, a törpetacsim is. 

Ha te is világutazó vagy, akkor kövesd a történeteimet, garantáltan bejárjuk a nagyvilágot!

© 2020 könyvterápia. Minden jog fenntartva.
Adatvédelmi tájékoztatót itt találsz: adatvédelem 
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!