Bill Clinton, James Patterson- Az elnök eltűnt

2020.07.21


AZ ELNÖK ELTŰN

21. SZÁZAD KIADÓ

A krimi-thrillernek álcázott politikai akció. Merthogy nem szabad azt gondolni, hogy itt egy krimiről van szó, ez a könyv ugyanis politika.

Engem száz oldalig nem igazán kötött le, de ezután beindultak az események, izgalmasabbá válik. Aki vágyik egy kis szórakozásra, könnyű olvasásra, politikai filozofálgatásra, amerikai akcióra, annak tudom ajánlani. Izgalmas kérdéseket "kapargat", de tényleg csak kapargatja. Nem bonyolódik bele túlságosan, kicsit talán szájbarágósra is sikerült, hogy még véletlenül se veszítse el senki a fonalat. Összességében nem egy világmegváltó könyv, de jó kikapcsolódás, ha kicsit megpihennél egy komolyabb szépirodalmi mű után.

#billclinton #jamespatterson #azelnökeltűnt #21századkiadó

Amit csak egy elnök tudhat.

Amit csak egy elnök tehet meg.

Amikor az egyetlen lehetőség - elképzelhetetlen...

Az elnök eltűnt.

Thriller, amit csak egy elnök képes megírni.

2018 egyik legjelentősebb könyves szenzációja Bill Clinton és James Patterson könyve, Az elnök eltűnt. A nagyszerű thriller egy olyan eseményről szól, ami bármikor megtörténhet, és amelyet nem hagyhatunk figyelmen kívül.

A szerzők egy olyan fenyegetést vázolnak fel, amely nem csupán a Fehér Házat érinti, hanem egész Amerikát. A nemzetet elborítja a félelem és a kétségbeesés. Kiber-terrorizmusól suttognak, kémkedésről, árulóról a kabinetben. Maga az elnök is gyanúsított, nem sokkal később pedig egyszerűen eltűnik...

A regény döbbenetes módon világít rá az Egyesült Államok belső működésére és sebezhető pontjaira. Ez az utóbbi évek legautentikusabb, leghátborzongatóbb története, tele olyan információkkal, melyekről csak egy egykori főparancsnok tudhat. Ugyanakkor naprakész, hiteles olvasmány is, melyről még évekig fognak beszélni.

© 2020 könyvterápia. Minden jog fenntartva.
Adatvédelmi tájékoztatót itt találsz: adatvédelem 
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!